top of page

Kuldeterapi

kuldeterapi med Cryo21.

Dette er en ny italienskutviklet teknologi som gir mange ulike behandlingsmuligheter. Fantastisk til lindring av smerter i muskler og ledd. En ny kjærkommen og unik problemløser.

IMG_9180_edited.jpg Vi benytter oss av Cryo21 teknologi, som  som betyr at vi utfører terapeutiske behandlinger lokalt med kulde.
Jeg har spesialisert meg på smertebehandling av muskler og ledd. Behandlingene er betennelsesdempende og gir en umiddelbar lindring, kan redusere smerter i ledd og muskelfibrer. Cryo21 er godkjent til bruk i helsearbeid.

Lock-foot  betegner en dysfunksjon i foten som fører til skeivhet i hofte og som kan skape ubehag i korsryggen. Dette er også navnet på behandlingsmetoden som retter opp denne dysfunksjonen.
Personer som har vondt i ryggen klager sjeldent over ubehag i føttene, men det å behandle føttene fører ofte til at ryggsmertene lindres og at ganglaget bedres.

Dette er nye behandlingsmetoder som er enda lite kjente.
Jeg er sertifisert Cryobehandler og look-foot terapeut, som selv har mottatt overveldende hjelp fra disse behandlingene.


 

14801202_1198249323602870_863761737_n.jpg

 

 

 

Jeg er en erfaringsbasert helthetsterapeut, som betyr at disse behandlingene jeg utfører er helseutfordringer jeg selv har slitt  med tidligere uten at jeg fikk noen videre forståelse eller hjelp. 

Som tidligere aktiv i idrett og senere som trener, så jeg at det var mange som slet med de samme utfordringene; ryggvondt og diverse idrettsskader. Metoden som hjalp meg; Lock-foot var det da ingen som kjente til. Denne frustrasjonen over å se unge håpefulle idrettstalenter få knust drømmen sin pga. skader og lange skadeavbrekk var det som inspirerte meg i gå i lære og å kurse meg i de ulike behandlingene som jeg nå utøver. Paradokset er at det nå som jeg ikke er tilknyttet idretten lenger, så er det mest voksne som sliter med vedvarende ryggplager som jeg behandler. Idrettslagene har sine spesialister på idrettskader, men det er fortsatt få der som har kjennskap til Lock-foot.  Vekker dette interesse, så er det bare å ta kontakt. Gir gjerne informasjon om erfaringer fra idretten.

Så de ungdommene jeg nå behandler kommer fordi foreldrene anbefaler.

Det viser seg også at mange av oss har føtter og legger som ikke er optimale.

Har en ryggplager, så er det også trøbbel med føttene. Jeg har gode behandlinger som lindrer smerter og øker fleksibilitet i legger og føtter.

Som Lock-foot terapeut har jeg gått i lære hos Anne Cathrine Wetteland Kristiansen som driver Helsesprederen.com og klinikk i Ski. Hun har selv gått i lære hos tannlegen Kjell Bjørner som oppdaget denne dysfunksjonen og som sammen med andre helseterapeuter utviklet metoden Lock-foot. Hun har fått rettighetene til forskningen og arbeidene hans. Vi har et tett samarbeid og sammen holder vi foredrag og kurs i Lock-foot.

Som Cryo21 terapeut har jeg gått lære hos Dui Clinique i Tøsberg tatt de kurs de tilbyr i ulike Cryo21 behandlinger og oppfølgingskurs i smerte behandling.

Har også flere års erfaring som instruktør i å opplære nye Cryo21 behandlere.

Physio Energetisk Kiropraktikk, som er en myk korrigering av ryggens virvler, brukes her som et supplement til Lock-foot behandlingen.

Har her gått i lære hos John Hetlelid i Stavanger.

 

 

Heisann!

Mitt navn er Jane Siri Eikås

og er grunder av Bergen Kuldeterapi.

Jeg har tideligere drevet for meg selv i Åsane.

Nå holder vi til på Bryggen.

Send oss en e-post!

Thanks! Message sent.

Kontakt: 

bottom of page