top of page

BEHANDLINGER

Oversikt med prisliste

DSC_24131-270x250.jpg

CRYO21 KULDEBEHANDLING

Fettfjerning / Cellulitt / Oppstramming / Lymfedrenasje

Cryo21 gir naturlig og permanente behandlinger med kulde som kan løse dine utfordringer trygt, naturlig og smertefritt. Vi jobber med underhudsfett og kan behandle hele kroppen uten bieffekter. Med Cryo21 kan vi punktfjerne fett, forme og løfte. Det er egne programmer og temperaturer for de ulike behandlingene.

Cryo21 behandlinger:

En time til kr.1200,-

(Veil.1500,-)

MUSKEL, LEDD SMERTER OG IDRETTSKADER

Kuldebehandling med blå sonde Cryo21 teknologi

Cryo21 er nyskapende og meget effektiv til behandling av muskel og ledd smerter. Kulde-sonden beveges manuelt på de stedene man ønsker å behandle, dette virker muskelavslappende og reduserer muskel og senebetennelser. Nydelig behandlinger på rygg, nakke,skuldre, legger, lår, knær, føtter, armer og fingrer.

For idrettsutøvere gir også behandlingene en raskere restitusjon, reduserer muskelsårhet og beskytter mot oksiadativt stress i tillegg til behandling av skader. Dette er en ny anerkjent behandlingsmetode.

 Pris: 750,- (45.min)

 Pris: 500,- for oppfølgende behandlinger pris: (30.min)

 Pris. 950,- for oppfølgende doble behandlinger (60.min)

 -som: rygg/nakke og skuldre, armer/hender, føtter/ legger og lår.

 

IMG_9051.jpg
18446915_643852455739491_4333512699809012763_n.jpg

CRYO ANSIKTSBEHANDLING.

Avspenningsmassasje

I tillegg til å løse opp i ansikts spenninger, stimulerer Cryo21 hudens egne mekanismer for å løse utfordringer helt uten bivirkninger. Vi var først ute med spesial-sonde til ansikt med rav lys, fordi dette gir en ekstra glød til huden og et enda bedre resultat. Temperaturen tilpasses hud type og alder. Den kjølende temperaturen stimulerer hudens egne evne til produksjon av collagen, elastin og hyaluronsyre, i tillegg bruker vi kremer/oljer tilpasset din hud type.

Denne behandlingen løser opp spenninger i ansiktet, åpner opp ansiktet, re-vitaliserer, løfter og gir deg ny glød og vitalitet. Vitaliserende behandling for kvinner og menn.

Egen behandling her for reduksjon av fett på hake.

  kr.  950,- (45 min)

  kr.  699,- oppfølgende behandling (30 min)

  kr. 1200,- for to ulike behandlinger (60 min)

  -som: ansikt/hake, ansikt/hals, ansikt/kjeve, ansikt/hender.

Forest Trees
IMG_8833.JPG

LYSBEHANDLING

 Chakralys/ørelys.

Chakralysene er i seg selv magiske, lysene består av lin som er impregnert med bivoks og tilsatt urter og krystaller. Det finnes ingen bivirkninger ved bruk av Chakralys, disse lysene er bare helt forunderlig magiske. Roer ned kropp og sinn og energibaner åpnes opp. Du ligger på en matte av krystallene turmalin og ametyst med tilpassede eteriske oljer. Unn deg litt magi i hverdagen.

Ørelysbehandling som kan lindre; øreverk, øresus, hodepine og bihuleproblemer anbefales også.

Lysbehandling med healing er kr: 750,- (45 min)

(Inkludert 2 lys i prisen ).

LOCKFOOT

Korrigering av beinlengde forskjell

Er en grunnleggende oppretting av kroppen. Skjevheten i hoftene gir en følelse av at det er en beinlengdeforskjell, konsekvensen kan være smerter; hode, kjeve, nakke, skuldre, rygg, hofter, knær, mm. Etter behandling kan den egentlige årsaken til smertene være fjernet. Les mer om dette på bloggen.  Kan også gjøre treningshverdagen bedre for de fleste; frasparket blir mer kraftfullt, balanse og koordinasjon bedres. Forebygger mange vanlige idrettskader som;  overtråkk, lyskestrekk og ryggvonter. Benytter også PEK (Physio Energetic Kiropraktikk) for å optimalisere denne behandlingen.

 

Pris kr. 750,- per time 

Voksne trenger 2-3 behandlinger.

Barn 1-behandling.

Physiotherapy

ARRFJERNING

med bioressonans maskin

Dette er en frekvensbehandling der maskinen Heart Angel sender ut frekvenser som stimulerer cellene i arrvevet til å utvikle seg slik de skal være. Maskinen fanger opp disharmoniske frekvenser og snur disse om slik at de blir nøytraliserte og deretter harmoniske. Det brukes og homeopatiske frekvens midler for å optimalisere denne prosessen: Arrvevet blir mykt og viskes ut. Det kan være aktuelt med flere behandlinger, avhenger av størrelse og dybde på arret.

Pris fra 400,- per behandling ( ca. 30min.)

Cryo21 og Lock-foot klinikk på Bryggen 

Cryo21  er en ny og dokumentert teknologi med kulde til ulike terapeutisk behandlinger. Kuldemassasje lindrer muskel og leddsmerter , reduserer arrvev og inflammasjoner og er re-vitaliserende på hud og bindevev.

Lock-foot er behandlingen som korrigerer kroppen etter en dysfunksjon som er forårsaket av en låsning i foten. Det måles med et hofte-vater for å bekrefte om det forefinnes Lock-foot. Kommer en pga smerter og ikke har Lock-foot, så kan en få Cryo21-behandlig på den aktuelle smerten. En kan også få Lock-foot og Cryo21 behandling i samme time. Anbefales.

Send meg gjerne en melding hvis du lurer på om jeg kan hjelpe deg. 

- Jane Siri

Physical therapy on leg

Vår kampanje

Lymfedrenasje

kr.750,- (veil.950)

En behagelig, dypvirkende og revitaliserende massasje med Cryo21.

En rensing av lymfesystemet vil føre til at en føler seg betydelig bedre uansett kroppsstørrelse.  

Lymfedrenasje er i utgangspunktet kroppens naturlige prosess for å kvitte seg med overflødig væske og avfallsstoffer som fett, toksiner, infeksjonsfremkallende mikrober, osv.  Stagnasjon i lymfesystemet påvirker helsen vår.  

Lymfesystemet spiller en viktig rolle i immunforsvaret og supplerer blodsirkulasjonen.  

Kulden ved Cryo21 fremmer en spesiell effekt på drenering ved økning av væskeflyten

og ved å øke oksygenmetningen og blodsirkulasjonen.  

Gå til bestilling

Massage Therapy

Behandlingene bidrar til bedre energiflyt, og kan fjerne eller redusere smerter i kropp og sinn.

Dette er også gode forebyggende behandlinger.

bottom of page